- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@piotrKawiory informacja w pierwszym poście, tu zacytuję:
"Dla kogo?
Z programu Środy z Mój Orange możesz skorzystać, jeśli zawarłeś umowę na Pakiet Orange Love lub umowę w ofercie Smart Plan LTE, Plan Komórkowy, Plan Mobilny."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Niestety dla mnie pkt. IV.7 nie do końca jasno na to wskazuje. Otóż oferty prepaid to również "...umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych w Sieci mobilnej..." 😏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
U mnie w apce nie pojawił sie prezent 5GB, a także nic nie pojawia sie w nowej edycji z 7 kwietnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Panowie z opisu @Wojciech w pierwszym poście wynika że w "Środach z Mój Orange" będą różne niespodzianki co tydzień, nie jest powiedziane że za każdym razem będą to gigabajty. Warto wczytać się dokładnie w opis promocji 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Ja też specjalnie sie zalogowałem, choc ta aplikacje uważam za totalna porażkę. No dobra teraz jest troszkę lepiej niż było kiedyś. Ale to pewnie efekt braków rak pracy na rynku. Spokojnie to tylko spozniony pryma aprilis. A doładowania nie dostałem, nawet szukałem czy w aplikacji gdzieś nie ukryli tajemniczo przycisku lub warunków doładowania. Mnie osobiście nigdy nie udało sie wykorzystywać limitu GB. Ale od czasu gdy podzieliłem sie z synem 12 letnim. To zawsze brakuje 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Na czacie Pani przekazała, że dziś ma być Video Pass na 6 mies. I do tej pory pusto w aplikacji, mimo iż spełniam wszystkie warunki!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
U mnie na numerze z planem komórkowym nie ma nic do włączenia w sekcji Dla Ciebie. Rano stwierdziłem że poczekam, ale nadal nic nie ma. Kto ma już dzisiejszy pakiet?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@milus_1983jezeli ma to byc video pass to moze dlatego nie mam go w apce jako prezent bo mam zaszyty w abonamencie za free