11-09-2017
20:00
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-09-2017
20:00
Pogaduchy
Dożynkowe wystroje 😉 super klimat 😉 A tak z innej beczki...jak klikamy o hobby...na małym urlopie nudziło nam się z Żonką 😛 ...w załączniku oczywiście 😉
@edit: kilka dni mnie nie było i już coś nowego na forum 😛
@edit: kilka dni mnie nie było i już coś nowego na forum 😛
11-09-2017
20:18
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-09-2017
20:28
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-09-2017
20:28
Pogaduchy
Eeee, no świerszcz pierwsza klasa 😉 Jutro podeślę ważki giganty o ile nie będzie padać 😉 A tak na osłodę, z Siemianowskich lasów grzybki...co prawda trujaki ale śliczne 😉 oczywiście załącznik 😛
11-09-2017
22:11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
08:49
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
08:49
Pogaduchy
No to chyba pora się pochwalić:
Zasilane są kotły CO podajnikowy na pelet/ekogroszek i gazowy - przez całą dobę niezależnie od sieci energetycznej.
12-09-2017
09:09
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
09:52
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
10:54
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
11:36
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
11:58
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-09-2017
11:58
Pogaduchy
@Anonim Ja zawsze się martwiłem jak tata zbierał grzyby, czy mu się muchomor nie trafił zamiast kani, ale z drugiej strony ten zapach podczas podsmażania, a potem smak rekompensowały wszelki strach 🙂