Witam chciałem zapytać czy idzie włączyć powiadamiania sms o przychodzących mailach w Mbox .Bo dostaje taki komunikat.
---------------
Twoje konto nie ma włączonej możliwości wysyłania powiadomień SMS dla przychodzących wiadomości e-mail. Skontaktuj się z administratorem przestrzeni hostingowej aby włączył taką możliwość.

Zaloguj się za pomocą starego loginu lub numeru telefonu (bez spacji np. 510100100) oraz hasła do starego serwisu (hasło takie samo jako do poczta.orange.pl)
Wybierz ustawienia skrzynki e-mail
Wybierz Powiadomienia SMS i opcję, która Ci odpowiada

Dokładnie Jarek tak robię i dostaje taki komunikat .
TU KOMUNIKAT .
####################################
Twoje konto nie ma włączonej możliwości wysyłania powiadomień SMS dla przychodzących wiadomości e-mail. Skontaktuj się z administratorem przestrzeni hostingowej aby włączył taką możliwość.
####################################
Czy ta opcja włączenia powiadomień SMS jest możliwa .
@kolornapisał(-a)Czy ta opcja włączenia powiadomień SMS jest możliwa .
A dla jakiej oferty masz włączony multibox? Zakres funkcjonalności różni się w zależności od tego dla jakiej oferty Multibox jest włączony.
MultiBox Gold
Witam Ponownie czy MultiBox Gold posiada taką możliwość .Jeśli tak czy można to włączyć.
Mam multiboxa standard na numerze pre-paid i abonamentowym i na obu jest ten sam komunikat o którym było wspomniane. Na numerze pre-paid zaznaczyłem opcję "natychmiast", wysłałem testowego maila i po chwili otrzymałem smsa. Komunikat o błędzie cały czas się wyświetlał, ale jak widać nie miał wpływu na działanie usługi.
NO coś się dzieje Komunikat się wyświetla cały czas ale .Ptaszka można zaznaczyć i SMS przychodzi.Ma dodatkowe 2 pytania
1.Czy Administratorzy maja wgląd w treść SMS .Czy dane tam są bezpieczne,Szyfrowane.
https://office.orange.pl/poczta/
2.Czy Państwo możecie trochę posprzątać.tam .Dużo funkcji nie działa i odnośniki są puste.