- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy nju mobile się kończy? Zero reklam itd. Oferta też taka sobie, nie zmieniona od dłuższego czasu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nju nie zniknie z dnia na dzien, sporo jest klientów i nie stac orange na to by migrowali do innego operatora a tez nie widze aby cos proponowali aby przesiasc sie na typowe orange. mam dwa nr w nju i na razie jest mi dobrze 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
Tu będzie chyba niestety sytuacja podobna jak z czerwoną łapą - czas się żegnać 😢
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
Wirtualny operator typu nju mobile, którym zarządzają różowi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
@Anonim Flagową oferta jest teraz Orange Flex wiec mysle tutaj trzeba szukac przyczyny takiego stanu rzeczy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
@Anonim witam oferta pewno wygasa już są inne plany pewnie co do tej oferty . teraz oferta Flex jest ofertą rozwijającą się każda oferta kędyś wygaśnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
Dzwoniłem przed chwilą na infolinię Nju mobile. Na tą chwilę likwidacja marki nie jest przewidywana. Są przecież osoby, które wolą jednak dołądować sobie konto, niż jak we FLEX dodawać kartę płatniczą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nju nie zniknie z dnia na dzien, sporo jest klientów i nie stac orange na to by migrowali do innego operatora a tez nie widze aby cos proponowali aby przesiasc sie na typowe orange. mam dwa nr w nju i na razie jest mi dobrze 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
Mi też dobrze w nju, mam abonamenty "w parze". Póki co, nie spotkałem lepszej oferty na nasze potrzeby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nju mobile
@ketrasaArturnapisał(-a)Dzwoniłem przed chwilą na infolinię Nju mobile. Na tą chwilę likwidacja marki nie jest przewidywana. Są przecież osoby, które wolą jednak dołądować sobie konto, niż jak we FLEX dodawać kartę płatniczą.
Dokładnie... Nie każdy chce oferty przedpłaconej bezpośrednio z karty debetowej...
Nie ma planów likwidacji NJU Za duża baza klientów.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »