- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z pocztą Orange w Outlook
@spiro @magda-galecka @polisa @Piotrekk85 Szanowni, jeżeli korzystacie z oferty Neostrada lub Neostrada FTTH to jest to kwestia że zabezpieczenie internetu Orange widzi wasze serwery jako potencjalnie niebezpieczne. Miałem wiele takich przypadków u klientów. Trzeba wtedy zmienić konfigurację z FUNBOXie.w zakładce "dostęp do internetu" przed login neostrady trzeba wstawić "BEZ_OCHRONY-" i zapisać.Pamiętać trzeba że ten manewr wyłącza ochronę jaką daje Orange.
przykład: BEZ_OCHRONY-giurwq64svainx32@neostrada.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85od dawna. Sam miałem taki kłopot w domu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bwlodarnapisał(-a)@spiro @magda-galecka @polisa @Piotrekk85 Szanowni, jeżeli korzystacie z oferty Neostrada lub Neostrada FTTH to jest to kwestia że zabezpieczenie internetu Orange widzi wasze serwery jako potencjalnie niebezpieczne. Miałem wiele takich przypadków u klientów. Trzeba wtedy zmienić konfigurację z FUNBOXie.w zakładce "dostęp do internetu" przed login neostrady trzeba wstawić "BEZ_OCHRONY-" i zapisać.Pamiętać trzeba że ten manewr wyłącza ochronę jaką daje Orange.
przykład: BEZ_OCHRONY-giurwq64svainx32@neostrada.pl
Te ustawienie bez ochrony w routerze jest średnio bezpieczne, ba niebezpieczne, można to stosować sporadycznie, nie cały czas.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »