- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A będzie można nadal wysyłać sms z darmowego pakietu multiboxa(30 szt. na mc.)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@azertak nie mam możliwości sprawdzenia, więc będę zgadywał. Jednak jestem przekonany, że o ile udaje Ci się logować do Multiboxa to darmowe SMSy są niezależne od zablokowanej możliwości połączeń dla karty SIM. Ważne jest żeby konto w Multibox było aktywne i, to co napisałem wcześniej, żeby mieć do niego dostęp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@azertak nie mam możliwości sprawdzenia, więc będę zgadywał. Jednak jestem przekonany, że o ile udaje Ci się logować do Multiboxa to darmowe SMSy są niezależne od zablokowanej możliwości połączeń dla karty SIM. Ważne jest żeby konto w Multibox było aktywne i, to co napisałem wcześniej, żeby mieć do niego dostęp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy na numerze prepaid z zablokowanymi połączeniami wychodzącymi można w Multibox wysyłać SMS-y?
@azertak uważam, że powinno dać się wysyłać SMS-y. Trzeba się jednak liczyć, że jak są zablokowane połączenia wychodzące, to niewiele czasu zostaje na połączenia przychodzące. Jak numer przestanie być aktywny, to i MultiBox również zostanie wyłączony.