Czy Multibox będzie działać na numerze prepaid który ma zablokowane połączenia wychodzące?

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 108
  • 198
  • 0

Czy Multibox będzie działać na numerze prepaid który ma zablokowane połączenia wychodzące?

Mam nowe pytanie odnośnie multibox. Czy ta usługa będzie działać(głównie chodzi mi o pocztę) na numerze prepaid, który nie ma możliwości wykonywania połączeń wychodzących, a tylko przychodzące?

Post wydzielony z tematu "Włączenie Multibox" - moderator Wojciech.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

5 ODPOW. 5

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

Tak.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21582
  • 62830
  • 860

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 108
  • 198
  • 0

@ketrasaArtur no zadałem, ale czy podobne? Jednak o coś innego. Poza tym oba zadałem w innym temacie, a moderator sobie z nich stworzył dwa osobne tematy.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21582
  • 62830
  • 860

@azertak ok, dzięki za wyjaśnienie 🤔 👍

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19295
  • 187

@azertak  czy w tamtym temacie uzyskałeś zadowalającą odpowiedź? Jeśli tak, to może oznacz tam "rozwiązanie".